Mediacaster

Het kenniscentrum, de mensen

Mediacaster B.V.

Mediacaster is het onafhankelijke kenniscentrum op het gebied van schaalbare hoogwaardige fundamentele Internet technologieën. Verbinden is ons motto: wij zijn de verbinding tussen uw visie en ambitie en de snelle ontwikkelingen binnen de ICT wereld waarmee u deze gaat realiseren.

Wij vertalen de potentie van actuele en nieuwe ontwikkelingen in functionele realiteit met een sterke focus op de techniek als middel, niet als doel. Het doel is om uw behoefte te vertalen in een standvaste verbetering.

We beschikken over mensen met jarenlange ervaring, een bewezen visie op praktische, bruikbare emerging technologies en een niet gestilde honger naar het bijhouden en bijstellen van hun kennis.
We spreken zelf over Triple-E personeel: Ervaren, Efficiënt, Effectief.

Internetwerk, glasvezel, private en public cloud, datacenter, (cloud) storage en telefonie op basis van open source zowel als vertrouwde en opkomende leveranciers vormen de technische ingrediën. Samen met u maken wij de juiste keuzes en zetten we een gerichte aanpak uit om te komen tot succesvolle resultaten.

Richt u zich liever op uw bedrijfsvoering en wilt u het onderhoud en beheer van uw infrastructuur zorgeloos kunnen uitbesteden, dan is Mediacaster de juiste keuze.

Wilt u kundig advies voor uw onderzoek en implementatie trajecten, en/of ontzorgd worden in het beheer ?
Neem contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden.